Garpenborg´s Dio

Direktlänk till inlägg 7 mars 2011

Rubrik saknas

Av Garpenborg´s Dio - 7 mars 2011 20:28

                              

heej :)

nu har jag inte lagt upp bilder på länge, så nu kommer de massa bilder.

detta är lite av de som hänt den senate tiden :)

de har vart kallt o jag gillar de inte ritkit, så de jag gör alra mest o bäst ;) är att mysa i olika soffor och på olika fårskin :) och på mitt kojtak på jobbet :)

den lilla grisen på bilden är min nya kompis, som kommer hem om ca två veckor, de kommer bli en arbetskompis till mig :) han ska ha bur brevid mig :) han kommer antagligen heta bosse :)

jag har fått en till liten kompis som heter Nala, en jätte söt blandis som jag träffade i går för första gången, ca 12 veckor :) jätte kul va de.

nu är kl nio snart o jag måste gå in o bädda i husse o mattes säng så jag får bästa platsen :) nattinatt.


kram från dio <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Björn

9 mars 2011 17:40

Oj va lik han är Sigge, t.o.m samma täcke!
Sigge hälsar så gott//Björn

Garpenborg´s Dio

9 mars 2011 21:18

ja dio har växt till sig lite, men är fortfarande ganska liten :P
hoppas ni mår bra.
kram från oss

 
Liza

Liza

18 mars 2011 08:34

Haha sina ögon måste han ju ärvt från sin mamma :D

Fina bilder!!

http://witastaff.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Garpenborg´s Dio - 2 juni 2011 19:18

      WEEEEIE grattis till mig o alla syskon :) Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft :) massa grattis kramar från mig !! ...

Av Garpenborg´s Dio - 24 april 2011 18:55

                    nu kommer lite nya bilder på våran gris :) han älskar verkligen de här vädret, han har legat ut på balkongen hela dagen o myst i solen på sitt fårskinn :) och badat i ån som rinner igenom här :) och tittat på ankor :...

Av Garpenborg´s Dio - 23 april 2011 23:00

God kväll. Idag har de vart en kalas dag :-) dio har vart i järle hos farmor o farbror aimo. Där har han de kalas bra, massa hästar som man kan pussa på och sköldpaddor, som kanske inte är så leksugna men väldigt intressanta enligt dio :-D men de bäs...

Av Garpenborg´s Dio - 19 april 2011 08:39


   hej alla :) nu är de äntlgen vår :) hoppas vi. dio är världens lyckligaste, han älskar verklingen gräs, både att ligga på och äta :) han hoppar runt som en liten hare när han får vara lös :) idag har han en toppen dag ute i järle hos farm....

Av Garpenborg´s Dio - 16 december 2010 21:49


   jag är en sån hund som inte gillar kyla, fast de kanske inga staffar gör, får jätte ont i bakbenen o kan inte gå :( stackars mig, tur att jag har ett täcke som är jätte varmt :) idag har det vart bara någon minus ute, så idag har jag sprungit ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Garpenborg´s Dio med Blogkeen
Följ Garpenborg´s Dio med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se